Skútrom po Bratislave – časť 2

Ako spoznať Bratislavu najlepšie? No predsa na skútri. Požičajte si u nás skúter a vyrazte do bratislavských ulíc a okolia Bratislavy.

Devínska kobyla

Na devínskej kobyle nedávno otvororili rozhľadňu, ktorá svojou architektúrou pripomína modlivku zelenú a bola nominovaná na viacero cien architektúry. Z jej vrchola uvidíte až do štyroch krajín – Slovenska, Maďarska, Rakúska a Česka. Na vrchole devínskej kobyly sa zároveň nachádza bývalá raketová základňa. Na skútri sa viete z dúbravky odviesť zhruba kilometer a pol od rozhľadne.

Rusovský zámocký park

Rusovce sú od Bratislavy kúsok, skútrom ste tam z centra zhruba za 40 minút a môžete si tam vychutnať nie len dobré jedlo, či kávu, ale aj nádherný kaštieľ.

Pezinok

40 minút od Bratislavy nájdete aj Pezinok, zaujímavé historické mesto s typickými meštianskymi domami na uliciach v pravidelnom sieťovom pôdoryse. K najvýznamnejším pamiatkam patrí zámok z 13. storočia, renesančná radnica a 4 historicky aj architektonicky vzácne kostoly. Okrem toho tu nájdete kvalitnú produkciu vína a skvelé jedlo.

Ako si s nami požičať skúter?

Požičať si skúter nikdy nebolo jednoduchšie. U nás v ponuke nájdete dva štýlové skútre Vespa Primavera a Vespa GTS 300.

GTS 300 je najdynamickejší model z dielne Vespa. Športový, technicky vyspelý a predovšetkým výkonný motocykel, poháňaný novým motorom 300 ccm. Športová elegancia pre všetkých pánov, ale aj pre všetky dámy.

Požičovňa skútrov

Primavera je špeciálna limitovaná edícia navrhnutá americkým umelcom a módnym návrhárom Seanom Wotherspoonom, ktorý týmto modelom dokonale ilustruje farby 80. a 90. rokov Talianska. V uliciach slovenských miest očarí jednoznačne všetkých.

Prenájom Skútra Vespa